Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohužel, jedno z největší negativ, která ta akce pana Konvičky měla, je to, že se svými "zaručenými" zprávami, rozumějme si - lhaním, vylezou lidé, jako jste Vy. Viz, Vaše lež o výstřelech slepými náboji. Ještě jsem neviděl air softovou zbraň, která by uměla střílet slepé náboje... Bohužel, pan Konvička tlačí vodu na mlýn lidem, s jejich názory nesouhlasím stejně, jako s divadelním přístupem pana Konvičky...

1 0
možnosti
GV

A byl jste tam? Nebo jste si o tom jen přečetl a píšete moudra o tom co vám na idnes naservírovali?!

0 0
možnosti
MK

Martin Konvička se sám oddělil od řady lidí, kteří jsou proti islámu, takže neházejte všechny do jednoho pytle.

Že je islám zlo a nepřináší nic dobrého sdílí většina občanů a takové teatrální akce jejich názor nezmění.

1 0
možnosti
Foto

Ale ruku do ohne za to nedate?

1 0
možnosti
ZB

Karma.Ten nenávistí pomatený Apač skončí brzy na psychiatrii, co ovšem nechápu jak něco takového mohl magistrát povolit a zrovna na Staromaku,kde jsou davy turistu, v davu se šíří panika a strach nejlíp...

7 3
možnosti
BK

R^, skvělý, díky;-).

2 5
možnosti
MS

Tentokrát souhlas.Je fakt plýtvání energií bojovat proti radikálnímu islámu divadelní fraškou,která všechny snahy BPI hodí přes palubu:-/.K čemu je politická platforma BPI s člověkem,který se neumí kontrolovat,čeká soud za hlášky na FB,provokuje radikály ramadánem po česku a teď střílí slepými na staromáku?!.Z historického šermu znám jak nepříjemné dokážou být střelby slepými,takže reakce veřejnosti byla logická.Kdyby nestříleli,tak by se snad dalo vnímat,že jde o hraný scénář.Je vidět,že nejen na magistrátu,ale i na policii jsou vyškolení pracovníci,kteří umí dopředu předvídat,co od Konvičky očekávat a umí se na to připravit,ale to je jen cynická poznámka.Z mého pohledu si jako boj proti radikálnímu islámu představuju konkrétní návrhy azylové politiky(kontroly na hranicích a přijímat jen celé rodiny s doklady a nespálenými prsty,kontrola veřejných projevů islámu a při radikální formě zavřít mešitu a deportovat imáma,žádné no go zóny a ubytovny,.....)

7 1
možnosti
MK

Souhlas s Vaším pohledem; jen pro informaci: BPI je rozdělená minulost, je BPi - Blok proti islamizaci a pak Konvičkovy aktivity.

2 0
možnosti

Možná jim hrabe, určitě to přehnali - ale rozhodně nejsou první, komu v rámci stěhování národů hráblo a kdo to přehnal.

1 1
možnosti
JR

J78a76r97a 23R23a54n46k

21. 8. 2016 18:39

Urcite Vam nebude vadit, kdyz to prelozim a poslu komikum jako je John Oliver, Bill Maher a nebo Stephen Colbert, ti po tom skutecne sahnou, neco tak absurdniho se muze stat pouze v Potemkinove vesnici. Kanadska jizdni by je asi pekne zpacifikovala a meli by stesti, kdyby je nedala na par mesicu do chladku - ted dokonce 5 let a deportace. Misto v Darwin's awards budou mit mozna zajistene;-D

To zni lepe, nez veskere zdejsi "Bloopers", to mi nikdo neuveri;-)

2 8
možnosti
JJ

Mně se taky nechce věřit, že někdo takový jako vy je skutečný. Když čtu vaše příspěvky, tak pořád doufám, že jste jen vymyšlená. :-)

4 2
možnosti

napřed si pusťte video, třeba na parlamentnich listech, a pak něco povídejte o panice...bylo dopředu vyhrazené místo, auto s reklamní plachtou, Konvička přijel na velbloudu, doprostřed kruhu několika desítek policistů s rukama v kapsách ... jaký rozdíl proti rekonstrukci bitvy o Plzeň, ou Slavkova ???

10 0
možnosti
Foto

Aj, to tu bude řevu o svobodě slova a vyjadřování. Ale máte naprostou pravdu. A k panu Poláčkovi níže. Samozřejmě za tuto akci nemůže každý kritik islamismu. I mezi nimi jsou lidé rozumní, kteří se prostě jen bojí. A le také jsou tam fanatici, kterým strach z islamismu slouží jen k budování vlastní politické kariéry, jako Konvička. Nic není černobílého, tudíž i kritici islamismu jsou různí.

2 3
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
jsem technik, který se zajímá nejen o techniku, ale i o duši, českou náturu, sport a přírodu

Seznam rubrik