Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... sme si jisti že je to vod teho britskýho sloupkaře správně přeložený ?!,- nebylo tam náhodou : "Až teho chlapa potkáte, normálně mu rozbijte tlamu !" V?!?

0 0
možnosti
PH

P27a12v62e78l 25H88o25r95á39k

20. 8. 2016 17:19

ne, ne, bylo tam jen okrást, aby věděl, že je třeba vážit slova:-)

0 0
možnosti
PZ

Jak uz jsem jednotlivce napsal, jako CechoAmerican nesouhlasim s vylouceni Rusu z Olympiady ( protoze Buh vi kteri jini doupingovali) a stydim ze za Ryana Lochteho.

Svete div se ne vsichni Americane jsou nabubreli vlastenci a ne vsichni Rusove podporuji Putina.

0 0
možnosti
PH

P60a68v81e22l 33H89o49r62á88k

20. 8. 2016 17:18

Pane Zemfire, díky za vaše slova. Absolutně s vámi souhlasím. O tom, že nejsou všichni stejní, ale všude se najde pár vykuků, hňupů i zabedněnců, ale zároveň dobrých, veselých a odvážných lidí, se vlastně snažím psát pořád. V Rusku, Americe, u nás i všude jinde. Mějte se hezky!

0 0
možnosti
Foto

Tak já jsem celou věc, o které jsem věděl pouze rámcově z ranní CNN pojal ve svém článku:

Američan, Francouz, Rus a Čech v neolympijském trojboji...http://jirihermanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=545022

Trochu žertovně s tím, že stát se toto Rusům, tak třeba pan Ziegler okamžitě vyskočí jako čert z krabičky a udělá o tom obsáhlý, Rusy kárající, blog.

A ještě k tomu státem řízenému dopingu? Jsou o tom skutečně ještě jiné důkazy než vyprávění nějakého doktora, který emigroval do USA a potřebuje nastartovat svoji kariéru?

4 1
možnosti
AT

Já to raději číst nebudu, aby mi z té srandy neprasklo slepé střevo.

Jen si dovolím podotknout, že nevidím nic šokujícího na tom, že někdo nemá rád Rusy, jiný Američany a oba využijí příležitost, aby je pohanili. Jiná věc je míra debility jejich argumentů a zaujatost příspěvků. A na kdyby nehraju

4 0
možnosti
Foto

Vedení americké výpravy se již za tento čin omluvilo. A mohlo se vymluvit na samotné aktéry a že vedení je v tom nevinně. Co udělali Rusové po odhalení dopinkového skandálu? Už po první zprávě WADA mohli vše zarazit, odpovědné lidi potrestat a omluvit se. Co udělali? Byli nevinní jak slovo boží, to vše zlí nepřátelé, ilumináti, možní i Marťani. A jak ukázaly následné kontroly, vesele podváděli dál. Vnímáte ten rozdíl?

11 4
možnosti
Foto

V žádném případě.

6 5
možnosti
JS

J26a85n 43S51e82m32i67k

19. 8. 2016 18:13

opravdu by jsem v souvislosti s posledni vetou nerekl ze kdyz jeden americky plavec lze a vedeni vypravy to odsoudi, ze je to stejne jako kdyz rusky stat organizuje doping svych sportovcu s cilem ozulit vysledky mezinarodnich sportovnich akci a kdyz se to provali misto reseni problemu kyhaji o "protiruskem spiknuti";-D

....ale asi pouzivam malo "ruskou optiku"

9 3
možnosti
JZ

Americké vedení určitě tyto plavce hájit nebude, navíc srovnávat přestupek jednotlivců se státem řízeným dopingem, jak tomu je v Rusku, je hodně mimo.

6 5
možnosti
MD

Predevsim jste uvedl 'citace' jinych, z ruznych koutu sveta. Takze co s tim, ze? Nic. Toto je sice extrem, ale 'amici obecne' jsou opravdu namysleni. Mozna ze tu a tam je duvod, ale prevazne neni na co.

2 1
možnosti
MS

Co má opilecké extempore (které olympijské sportovce určitě nectí), společného se státem organizovaným dopingem ? 8-o

15 1
možnosti
JT

To autor nemůže pochopit, protože při slovu Rusko se vždycky tak rozteskní, že má úplně zatemníno.

7 4
možnosti
IS

..."„Je to názorný příklad americké nadřazenosti"... Nikoliv, je to příklad standardní lidské blbosti, která je přítomna v každém společenství bez ohledu na rasu a původ. Leda že by jiné země podobné vykuky neměly. O čemž se dá úspěšně pochybovat.

18 1
možnosti
AT

Když jste se na závěr dopustil srovnání s ruskými sportovci, nezapomeňte také srovnat, jak se k podobným prohřeškům svých občanů staví vysocí státní představitelé. Nevzpomínám si, že by se Američana někdo z nich zastal. Zato ruští papaláši mívají hned plnou hubu diskriminace, účelových kampaní a politizování ....

21 2
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
jsem technik, který se zajímá nejen o techniku, ale i o duši, českou náturu, sport a přírodu

Seznam rubrik