Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

Jj Krym. Francousky poslanec Thierry Mariani se pri sve nedavne navsteve Krymu vyjadril ze na jare pristiho roku by mohla zacit diskuze o uznani Krymu jako casti Ruska.

Proste salamova metoda jako vzdy.

1 0
možnosti
MC

Pravicový vůdce používá selský rozum k morální zodpovědnosti výchovou. Levicový vůdce ho zneužívá k legalizovaným krádežím. K levicovému způsobu života není potřeba lidi učit. Ten je na naší planetě více než zjevný.

2 0
možnosti
JL

Osobne mne nekoho pripomina, pane Horaku. Koho asi ten "vice potrhly, nez moudry, vice diskuter a bavic, nez politik, kteremu se obcas, ale kouzlem nechteneho stane, ze pouzije zdravy selsky rozum....." takto popsany cinitel je?

Nechci rozvadet dale. Ten, ktereho kritizujete, jeste nevyhral. Kdyzby ano, jeste neukazal, co umi. Jinak jsou to jen dohady. Ten, ktereho mi pripomina, je uradu skoro ctyri leta. Take nic moc.

Toto je moje zamysleni nad vasim clankem. Ma mnoho pravdiveho pohledu. Nevidane u obcana CR. Specialne pred druhym uterkem v mesici listopadu. V den, kdy vam zacina moznost me poucovat nad rozhodovanim viteze tohoto dne. Doufam, ze se jeste pri diskuzi na toto thema setkame. Do te doby kritizujte radeji situaci v CR. Verim, ze na to mate. Tak do toho!!!!

0 2
možnosti
SN

:-)....Dobře napsáno ! Ale, myslím si, že politické špičky udělají všechno pro to aby nebyl zvolen. Pro USA politiku je lépe přijatelná krvavá a ďáblem posedlá, kandidátka č.2 ! R^R^R^

3 0
možnosti
LJ

Abyste se potom nedivil.

0 1
možnosti
Foto

Mně letos oba kandidáti připadají z českého hlediska, jeden za osmnáct, druhý za dvacet bez dvou.

7 0
možnosti
RH
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
jsem technik, který se zajímá nejen o techniku, ale i o duši, českou náturu, sport a přírodu

Seznam rubrik