Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J23a88r59a 59R29a47n89k

23. 7. 2016 1:18

Zadna politika, nasel se zodpovedny whistler blower a krome toho nekolik dalsich ruskych atletu a pak uz to jelo, nepamatujete na ty ceske, ruske a vychodonemecke atletky s knirkem?

1 0
možnosti
MS

Radsi si nastudujte Bena Johnsona, vy Kanadanko a prestante se neustale otirat o ceske sportovce. Vase jedovata poznamka o "jakesi" Navratilove pod blogem pana Cumpelika byla obzvlast odporna! Vubec nechapu jak si dovolujete zminovat jeji jmeno v souvislosti s dopingem!

Mimochodem nerika se whistler blower, ale whistleblower (pripadne whistle-blower), kdyz uz chcete pouzivat anglictinu.

1 0
možnosti
Foto

Snad by se dalo částečně souhlasit s nadpisem, Jsi Rus, máš smůlu. Jenže v jiném smyslu, než je zde použit. Rus má smůlu v tom, že trpí pocitem méněcennosti. Má pocit, že je jako představitel velmoci nedoceněn. Problém bude v hlavě Rusa a proto má potřebu podvádět na státní úrovni i ve sportu a když se mu na to příjde, tak se místo omluvy a snahy o nápravu cítí ukřivděně. A v tom je ta smůla jsi-li Rus, je to v pokrouceném vidění světa z pohledu Rusa. Vycházející s mindráků, všichni jsou na mě zlí a křivdí mi. To mu brání vidět reálie, například to, že se nejen ve sportu nepodvádí a že když už to dělám a jsem chycen musím umět nést následky.

5 1
možnosti
PB

...... nóóó, tak nyčko to bude aspoň suprově čistý, žejo,- .... teda do prvních vodebranejch vzorků,- bych vsadil na Čínany, potem na Severokorejce, samo že Kuba nezůstane stranou, Venezuela - tam je to snad každýmu jasný,- enem si tak nějak nejsu jistej Tureckem ?!?,- tam to bude trochaj vošajtlichV!,- zoufalci ;-D!

1 1
možnosti
PD

Je to nad ruské chápání - tolik let to tak pěkně fungovalo a najednou to nejde?! To je celosvětové spikknutí;-D

12 2
možnosti
BK

R^naprostý souhlas, díky za blog;-).

4 12
možnosti

Mluvit o "principu kolektivní viny" považuju za nesmysl ze dvou důvodů:

1) Pan Šťovíček směšuje princip kolektivní viny a kolektivní zodpovědnosti.

Příklad: Když Kanada zavede vůči Česku vízovou povinnost, pak také nelze mluvit o kolektivní vině.Olympijské hnutí netvoří jednotliví sportovci, ale kolektivy, jako jsou národní olympijské výbory a sportovní asociace. Ty kolektivy mají právo vysílat sportovce na olympiádu, ale mají také své povinnosti, mezi které patří boj proti dopingu. Když své povinnosti neplní, musejí zákonitě přijít o právo vysílat sportovce na olympiádu. V Rusku tyto svazy kolektivně doping podporovaly a kryly

2) Nelze mluvit o kolektivní vině u věcí, na které není automatický nárok.

Příklad: Když si půjdu koupit pušku a nedostanu ji, protože jsem nesplnil nutné podmínky, není to uplatnění principu kolektivní viny.

Podmínkou účasti na olympiádě je mimo jiné to, že sportovec byl v minulém období pod dopingovou kontrolou. Ruští sportovci tuto podmínku nyní nesplňují, tečka.

11 3
možnosti

Kdo hraje s ciknutýma kartama bývá vynesen nohama napřed. přece si s chorobným falešným hráčem nikdo k další hře opakovaně nesedne.Rv

7 4
možnosti
JN

"Princip kolektivní viny je absolutně neférový a ruští sportovci jsou oběťmi skandálu, za nějž by měla nést primárně odpovědnost Světová antidopingová agentura (WADA)." Všem, kteří si tady hrají na velké sportovní či antidopingové odborníky, doporučuji přečíst si rozhovor s předsedou ČOV Kejvalem:

http://sport.lidovky.cz/vyloucit-rusko-z-olympiady-by-bylo-nefer-rika-sef-ceskeho-olympijskeho-vyboru-194-/olympiada.aspx?c=A160720_205729_ln-sport-oh_ELE

5 8
možnosti
Foto

Pravdu zde nikdo nechce slyšet.

Nepříjemné velmoci chcípla koza a tak se zde tančí oslavný chorovod.

4 7
možnosti
Foto

Řekl bych, že tradiční protiruské šílenství dostalo nový impulz. Dalo by se říci "olej do ohně".

A to je krásné příležitost k exhibicím různých agitátorů, kteří na práci nemají nic jiného, než hledat, jak ještě Rusko potupit.

Ale, pokud si někdo myslí, že to je konstruktivní, tak to tedy není.

7 9
možnosti
Foto

Ruští atleti to potvrdili a potvrdilo to i šetření. Dopování ruských sportovců bylo se souhlasem vlády ( Soči ) za pomoci tajných služeb, které prováděli výměnu vzorků. Rusové devalovali výsledky v Londýně a v Soči.

11 4
možnosti
Foto

Kteří atleti to potvrdili?

7 4
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
jsem technik, který se zajímá nejen o techniku, ale i o duši, českou náturu, sport a přírodu

Seznam rubrik